Hoppa till innehållet ;&darr
TDH ⚡️ Thord D. Hedengren

Fem saker den 20 september, 2022

Det är viktigt att uppskatta det lilla, tänker jag, och det är också ursäkten till att publicera den här typen av listposter. Så, här är tre saker jag inte pratat om ännu, men som jag uppskattat, funderat på, eller av annat skäl vill dela sedan sist.

  • Den tredje säsongen av tv-serien For All Mankind tar det hela till en ny nivå, och rundar av delar av historien. Mars är en hård plats ska det visa sig. Bonus för 90-talsmusiken.
  • Den portugisiska druvan Touriga Nacional är kanske inte det vanligaste i vinflaskorna en fredag, men jag rekommenderar att du ger den en chans vid tillfälle. Ofta kraftigt mörkt, utan att bli för tungt – det låter väl bra?
  • iPadOS 16 är inte ens släppt ännu, men jag har levt med betaversionen så länge att det känns så. Skriver mycket om det på min sajt Switch to iPad, så gillar du paddor och tech är det något för dig.
  • Tv-serien Black Bird börjar lite lagom töntigt, men tar sig för varje avsnitt. Rekommenderas varmt.
  • Jack White är en sådan där artist som jag vill gilla, men ofta blir lite besviken på. Det gäller dock inte senaste plattan, Entering Heaven Alive, som går varm här hemma.

Fem saker i ingen speciell ordning, sammanställda under på tok för lång tid. Det har varit lite mycket sedan början av augusti, uppenbarligen. Nåja, den som väntar på något gott, och så vidare.