Om Thord D. Hedengren

Mitt namn är Thord D. Hedengren, som du säkert listat ut. Jag är författare, designer, och serie-entreprenör. När jag inte skriver böcker eller startar nya projekt så driver jag byrån Hedengren Agency med Helena.

TDH.se är mitt hem på webben. Här skriver jag om vadhelst som faller mig in, högt och lågt, när andan faller på. Vill du vara säker på att inte missa något så går det att prenumerera på uppdateringar. De flesta väljer nyhetsbrevet, men det finns andra alternativ med.

Om mig

Jag delar min tid mellan Stockholm (Vasastan) och landet (Sörmland), tillsammans med min familj, Helena och bonusgrabben Max. Dagarna är tämligen fulltecknade, min tid tas upp av såväl Hedengren Agency som skrivande, men när det finns en lucka läser jag gärna, eller spelar något. Musik är ett annat intresse, avnjuts gärna på vinyl med en whisky eller ett glas vin. Ibland fotograferar jag, eller målar tavlor. Gitarren rör jag inte så mycket som jag önskar, dessvärre.

Förutom Hedengren Agency så har jag ett holdingbolag, TDH For The Win (TDHFTW), för alla mina tokigheter.

Vill du veta mer om vad jag pysslar med just nu, så kika på /nu.

Press

Bilderna nedan är fria att använda, men ange gärna fotografens namn. Klicka för större version, eller ladda ned riktigt högupplösta versioner här.

Kontakt

Du når mig lättast via e-post: tdh at tdh punkt se.

Behöver du hjälp med något digitalt (t.ex. webb, ehandel, design, eller koncept) så når du mig via Hedengren Agency.