Hoppa till innehållet ;&darr
TDH ⚡️ Thord D. Hedengren

Kort lägesrapport innan helvetet brakar loss

Hej. Det var ett tag sedan. Jag tänkte att jag skulle bjuda på en kort statusrapport innan jag börjar plocka isär den här sajten så att den blir något mer i linje med vad jag tänkt mig. Det kan gå hur som helst.

I alla fall.

  • Bored Horse tuffar på, som nyhetsbrev (essä samt läsvärda länkar) och blogg på engelska. Den har fått vara min kreativa ventil ett tag, i väntan på att jobbet skulle lugna ned sig lite igen.
  • Hedengren Agency är en ny grej sedan sist, fast egentligen inte – det är min och Helenas byrå Divide & Conquer som bytt namn. Vi har haft galet mycket sedan innan sommaren och det är först nu jag känner att jag kan börja fundera på att andas igen.
  • Considering today avslutar sin första säsong snart. Vill du få ett tänkvärt litet mejl varje vardag så har du fortfarande chansen.
  • Automatonen är en utmärkt julklapp, om du letar efter en sådan.

I övrigt så kan du hitta mig på de här platserna online, vilket inte inkluderar Twitter/X längre (även om kontot är kvar).

Nog om det. Nu ska jag se om jag inte kan hitta på något kul för den här webbplatsen. Den har varit bortglömd på tok för länge.