Hoppa till innehållet ;&darr
TDH ⚡️ Thord D. Hedengren

Det har hänt en grej

Eller, det har hänt flera grejor. Tystnaden de senaste veckorna har sin förklaring, förstås.

  • Vi har sålt vår lägenhet på Tomtebogatan. Ja, det gick fort.
  • Vi har köpt en lägenhet i Cederhusen. Ja, det gick också fort.
  • Vi har flyttat ut från Tomtebogatan. Ja, det gick ... äh, ni fattar.

Vi har däremot inte riktigt flyttat in ännu, det sker först i slutet av nästa vecka, så just nu är möblemanget magasinerat i väntan på tillträdet. Det betyder att vi lever i varsin kappsäck, som det heter – något som inte är särskilt svårt när man är själv eller bara två, men veckorna när vi har lillkillen blir det förstås lite stökigare. Leksaker och femtioelva ombyten, regnkläder, skor och så vidare – det är en hel del att släpa på.

Förra veckan bodde vi på hotell (hej Blique), den här veckan är vi på landet, som stockholmarna säger. Nästa vecka är det tillbaka till hotellet (hej igen, Blique) i väntan på tillträde och flyttlass. Det är lite splittrat, men det går.

Cederhusen är trähus i Hagastaden, nyproducerade sådana. Det känns helt rätt. Helena har skrivit mer om den saken, jag får säkerligen anledning att återkomma i ärendet vad det lider. Just nu tänker jag mest på alla planer som vänts upp och ned, och hur efter jag är med, ja, allt utom jobbet, ärligt talat. Det löser sig det med.

Flytta, det är verkligen hemskt, men när det är över, då brukar det kännas ganska bra. Jag gör mig hemmastadd fort. Och nu blir det en ny lägenhet att inreda, som ska hitta sin identitet, i en mer minimalistisk anda. Det känns spännande.