Den 3 januari, 2023

Dags för nyhetsbrevet att vakna till liv

Jag har varit extremt dålig på att skicka mina nyhetsbrev. Ja, alltså, mina personliga, de som är kopplade till den här bloggen – flera andranyhetsbrev har gått ut enligt plan flera år i sträck. Men inte de från TDH.se, som vissa av er säkert märkt, eller snarare inte märkt…

Det ska bli bättring! Det ska till en plan, från min sida! Det ska skickas nyhetsbrev, banne mig!

Så, du kanske vill haka på så att du inte missar något från mig? Att prenumerera är gratis och, förutom uppdateringar från sajten så blir det lite inblick i annat som pågår, och kanske någon liten överraskning eller två.

Som i nästa nummer, där jag bjuder på (kort) så kallad ”tie-in fiction” till en populär Alfons-bok! Ja, jag vet, det blir lite skumma saker när man har ett barn…

Teckna en prenumeration nedan, om du inte redan gjort det, och tipsa dina vänner, så hörs vi snart.