Hoppa till innehållet ;&darr
TDH ⚡️ Thord D. Hedengren

20 år med TDH.se

Någon skrev och påminde alla webbutvecklare, bloggare och dylikt löst folk att det nu är 2023 och därmed dags att uppdatera copyright-texten i sidfoten. Naturligtvis var jag tvungen att kolla så att jag faktiskt varit smart nog att göra det här maskinellt, och visst var det så.

”Copyright © 2003—2023 Thord D. Hedengren” står det, mycket riktigt, så jag hade gjort rätt.

Men, det där är ju tjugo år. Inte illa ändå, även om det varit lite tyst här i perioder.

Nu var inte TDH.se min första webbplats, den hette Drakens Tand och var en webbtidning om rollspel som dök upp sent 1995 eller tidigt 1996 – jag minns faktiskt inte riktigt. Därefter blev det AlfaWeb, som började som en portal men sedan blev ett helt nätverk av webbplatser med inriktning på sådant jag tyckte var kul då, 1997. Sedan rullade det på, med TVspel.nu och Kong och Pakten och allt vad det har varit därefter och däremellan. Någonstans längs vägen lyckades jag registrera TDH.se, i april 2003, och här är vi nu.

Tjugo år, det känns bra det. Extra mycket eftersom jag har lite större ambitioner för den här bloggen i år, på svenska och allt.