Välkommen till tdh.se 3.0 beta

Trogna besökare ser att det hänt en del sedan förra gången ni var inne på tdh.se, självfallet rör det sig om den utlovade nya designen. Som synes är allt inte klart, långt därifrån faktiskt. I vanliga fall hade jag inte accepterat att släppa en blogg i det skicka som tdh.se är i just nu, men jag behövde en förhållandevis stor och välbesökt sajt för buggtest av mitt kommande WordPress-tema. Då passade tdh.se förstås bra.

Så vad har jag gjort?

  • Installerat senaste versionen av WordPress, en beta av ännu icke släppta 2.7.
  • Installerat betaversionen av core-temat för egna Notes Blog theme.
  • Gjort ett addon-tema till Notes Blog Core, vilket är temat du ser.
  • Organiserat om innehållet på tdh.se för att bättre passa mina planer för sajten.

Det är Notes Blog Core-temats fel att det finns en väldig massa engelska ord överallt. Jag jobbar på en lokalisering av detta grundtema, som kommer erbjudas för gratis nedladdning någon gång kort efter WordPress 2.7 släpps. Varför vänta? Jo, dels är jag bevisligen inte klar, och dels så kräver Notes Blog Core just version 2.7 av WordPress.

Det finns även en mängd saker jag måste fixa i addon-temat, döpt till TDHish för att det lät kul. Allt från videovisningen till saker som jag helt enkelt inte lagt in ännu, mestadels grafiska sådana, om vi bortser från allt som står på todo-listan för Notes Blog Core.

Jag återkommer med en ny statusrapport senare. Förhoppningsvis står ni ut med röran så länge.

Have you read <em>Haunted Futures</em> yet? cover

Have you read Haunted Futures yet?

I’ve got a story in the science fiction/near future anthology Haunted Futures, together with the likes of Warren Ellis and Tricia Sullivan. Check it out!