Truck fastnar under bro, jag tappar fyra timmars arbetstid

Härligt. Det här satte mig tillbaka fyra timmar i mitt redan tokstressade schema för den här veckan. Verkligen begåvat att inte ha koll på höjden, skönt att det är proffs på vägarna. Tågtrafiken mot Lund stannade upp totalt, och självfallet var jag på väg dit just då.

Salt i såren: på kvällen var nätkopplingen nere för första gången så jag hade inga möjligheter att jobba in. Och idag bär det iväg till Österlen för bästa vännernas bröllop, så inga chanser att rädda läget under helgen heller. Puh.

Have you read <em>Haunted Futures</em> yet? cover

Have you read Haunted Futures yet?

I’ve got a story in the science fiction/near future anthology Haunted Futures, together with the likes of Warren Ellis and Tricia Sullivan. Check it out!