TDH 2.0 går online i engelsk beta

Du kanske inte tänkt på det, men temat till tdh.se heter TDH 2.0 (och finns inte för nedladdning, sorry) och är, liksom bloggen, i beta. Faktum är att jag använt den svenska versionen för att buggtesta, och det har – kort och gott – gått bra. Jag hoppas vi är ur betastadiet snart, rentav. Todolistan krymper i alla fall.

Med andra ord, jag har lanserat min engelska blogg, rethord.com i TDH 2.0-kostym!

Ja, rethord.com är lite smått ironiskt, Rickard hasplade namnet ur sig och det fastnade. Jag kommer använda tdhedengren.com till rena tjänster, typ design och liknande, medan det dagliga bloggandet på engelska blir på rethord.com. Så ligger landet.

Have you read <em>Haunted Futures</em> yet? cover

Have you read Haunted Futures yet?

I’ve got a story in the science fiction/near future anthology Haunted Futures, together with the likes of Warren Ellis and Tricia Sullivan. Check it out!