Tack till alla sponsorer!

Idag klockan 14:00 gick sponsortiden ut för min kommande ebok om hur man använder WordPress. Eboken, som jag kommer berätta mer om väldigt snart, släpps som planerat i september och det mycket tack vare dessa trevliga typer som gladeligen ger mig en liten slant så att jag ska kunna avsätta tid till att hålla den uppdaterad under resten av 2010 samt hela 2011.

Så stort tack till (i alfabetisk ordning):

Alla dessa sköna sponsorer kommer förstås att få presentera sig mer ingående på ebokens webbplats. Min beskrivning av dem här ovan har jag minsann hittat på själv, men förhoppningsvis är den i närheten av sanningen i alla fall…

Vill du också sponsra? Det är inte kört, men de sköna sponsorerna ovan har gjort en betydligt bättre affär än vad du kan tänkas kunna göra om några veckor.

För er som undrar kring mikrosponsring, och jag tänker på privatpersoner då, så har jag ännu inte tagit något beslut där. Det blir lite mycket underhåll att uppdatera eboken varje gång en ny mikrosponsor tillkommer, men kanske en sponsorlista på webben enbart? Vi får se, jag är öppen för förslag på den punkten. Annars tycker jag det känns ganska bra att det är företag som tjänar pengar på WordPress existens som bekostar det här projektet. Det är rimligt.

Have you read <em>Haunted Futures</em> yet? cover

Have you read Haunted Futures yet?

I’ve got a story in the science fiction/near future anthology Haunted Futures, together with the likes of Warren Ellis and Tricia Sullivan. Check it out!