Sydsvenskan först ut med Nordic Game-täckning

Nordic Game 2007-programmet ser ut så härDet är kanske ingen större förvåning att Sydsvenskan är först ut med Nordic Game-täckning i traditionell media, i alla fall vad jag kunnat utröna nu på morgonen. Den tokigt Malmöfierade morgonblaskan hänger förstås på låset när ett så pass stort evenemang som Nordic Game blivit går av stapeln i hemstaden, bredvid Torson och allt. Att det sedan “bara” är spel som behandlas får man svälja. Nordic Movie med samma dignitet, det hade varit förstasidesstoff!

I övrigt hittar jag några bloggar som, i sedvanlig anda, är rappare – även om de överlag inte säger så mycket. Susanne Möller på DN har tre inlägg från första dagen. Mina gamla medarbetare Jonny och Petter bloggar båda två, med ett inlägg vardera – den förre ärlig nog att erkänna att han inte vågade prata med nämnda Susanne. Var inte rädd, hon är trevlig! Ja, och så IDG.se då förstås, Thomas är en van mässbesökare.

Nej, jag är inte på plats. Hade vissa planer på att gå men är kanonförkyld nu. Blir webbevakning istället, lite snopet när det för en gångs skull inte är så långt att resa…

👉 Want my newsletter? It's free! 💌

Have you read <em>Haunted Futures</em> yet? cover

Have you read Haunted Futures yet?

I’ve got a story in the science fiction/near future anthology Haunted Futures, together with the likes of Warren Ellis and Tricia Sullivan. Check it out!