Packlista för SSWC (bland annat)

sswc_badge1.pngImorgon klockan 15:00 bär det av mot Tjärö (åker med Jonas Nordström för övrigt) och Sweden Social Web Camp. Jag hoppas så klart på en lika givande upplevelse som 24 Hour Business Camp i våras, även om det blir svårtoppat.

På SSWC (twittrare använder hashtaggen #SSWC – är det grekiska för dig så läs mer om mikrobloggande här – och följ mig) kommer jag inte bara lyssna på alla trevliga sessions och snacka webb med mera med de 286 deltagarna, utan jag kommer även prata om WordPress, min kommande bok i ämnet, samt berätta mer om ett spännande projekt som jag jobbat med sedan i början av augusti.

Det blir med andra ord mycket “blogg” från undertecknad, och kanske rentav lite bloggande därifrån. Hur bra uppkopplingen kommer fungera återstår att se, men någon rad eller två blir det så klart, och defintivt några tweets.

Så vad tar jag med mig?

  • I prylväg blir det min iPhone 3GS, en digitalkamera i form av min Sony Cybershot DSC T-70, samt Lenovo S10e-netbooken jag byggde Börja Blogga på under 24 Hour Business Camp. Jag lämnar med andra ord min Macbook Air hemma.
  • Anteckningsbok. Det måste jag alltid ha, Moleskine-junkie som jag är…
  • Badkläder så klart. Vädret kan bli lite hur som helst förstås, men än så länge ser det åtminstone lite lovande ut. Ser för övrigt fram emot bastuflotten…
  • Lämplig lägerwhisky, vilket är smått rock n’ rolliga J&B den här gången. Det är fredag, då ska det minsann inmundigas fredagswhisky!
  • Ombyteskläder så att det räcker (hoppas jag) och blir över (inte lika viktigt).
  • Slutligen, tråkigheter som lakan, handdukar och liknande. Jag har ett rum, tält är inget för mig.

Blir säkerligen lite annat fluff också.

Nyfikna kan läsa vad som gäller på SSWC här, samt kollar med fördel in wikin.

Med lite tur är huset städat när jag kommer hem på söndagen, men av någon anledning tvivlar jag på det. Men med det så har jag i alla fall räckt finger till potentiella tjuvar på Facebook (de är alltid där) som tror att de ska kunna länsa kåken över helgen. Osis!

Vi ses på Tjärö!