SSWC: En underbar helg att återkomma till

Det blev ju precis så där underbart som jag hoppades, Sweden Social Web Camp (eller SSWC). Helgen var fantastisk, med härliga människor och många givande samtal. Jag är inte ensam att tycka det, hashtaggen #SSWC har gått varm på Twitter sedan vi gav oss därifrån, och det finns en hel hög med bloggposter som jag bara måste läsa.

Andra saker som bara måste göras är genomgång av bilder (jag fotade för dåligt, men några iPhone-snappar finns på Flickr i alla fall) och sortering av dylika, samt organisering av de efterföljande funderingarna i form av bloggposter. Samtalen på SSWC närde nämligen tankarna, det blev gott om noteringar i Evernote…

Men det får bli en annan kväll för jag är på resande fot igen. Kanske kanske kanske imorgon, men troligare på onsdag. I alla fall om jag kan lägga band på mig själv, vi får se.

Så länge kan du lyssna på Webbradions program från SSWC. Jag medverkar och pratar om min kommande WordPress-bok samt bloggnätverket som byggs i detta nu.

Sweden Social Web Camp 2010? Jag är där.

Have you read <em>Haunted Futures</em> yet? cover

Have you read Haunted Futures yet?

I’ve got a story in the science fiction/near future anthology Haunted Futures, together with the likes of Warren Ellis and Tricia Sullivan. Check it out!