Out of Ammo, en vecka in

Out of Ammo efter 1 vecka

Spelbloggen Out of Ammo lanserades för en vecka sedan. Det ni ser ovan är statistiken, screenshottad från admin. På blott en vecka har vi producerat hela 53 inlägg som pratar om 205 olika saker. Inte så illa, det är drygt 7,5 poster om dagen – få håller det tempot.

Å andra sidan har vi inga direkta planer på att göra det heller, såvida vi inte känner för det så klart. Det var aldrig tanken att vi skulle pumpa material här, och faktum är att vi har passat över ett antal postkoncept, notiser och annat som vi helt enkelt inte tycker är roliga. Jag och Rickard har lyxen att göra Out of Ammo så som vi vill göra den, och det betyder inte pumpande av nyheter.

Jag är nöjd så här långt. Snart är det dags att sätta lite besöksmål och liknande, men vi unnar oss svängrummet året ut i alla fall. Sedan får vi se var vi skall lägga ribban.

Jag behöver knappast påpeka att alla länkar, tips och liknande som ger uppmärksamhet åt Out of Ammo är uppskattat? Tänkte väl det.

👉 Want my newsletter? It's free! 💌

Have you read <em>Haunted Futures</em> yet? cover

Have you read Haunted Futures yet?

I’ve got a story in the science fiction/near future anthology Haunted Futures, together with the likes of Warren Ellis and Tricia Sullivan. Check it out!