Nya tdh.se utrullad

Jag har småpillat lite på tdh.se den senaste veckan, men bestämde mig till slut för ett snabbt fulhack av temat jag drog ihop för min engelskspråkiga blogg, tdh.me. Det är vad du ser här just nu, om än långt ifrån trimmat. Jag kommer småpula med den här när jag har tid, helt enkelt, men det var dags att byta kostymen, återkommer till det längre fram.

Ett par saker.

  • Jag kör nu Disqus för kommentarerna. Skrev om det på tdh.me, som kör samma lösning, så kolla där om du är nyfiken. Alla kommentarer ska vara importerade.
  • Jag håller på att tajta och skala ner alla infosidor. Det sker i mån av tid, men tills jag är klar är allt väldigt sparsmakat.
  • Ja, tanken är att mitt förra tema ska släppas som ett child theme för Notes Blog Core. Kommer inte hinna fixa det i januari dock, väntan kan bli lång. Beklagar, för mycket jobb.
  • Självfallet ska jag presentera mig själv, vad jag gör, alla projekt, min bok, och annat mer utförligt. Allt i sinom tid.
  • Det finns delar på sajten som inte är lokaliserade ännu. Jag tar det i mån av tid, hittar du dem så se det som ett spännande påskägg eller något sådant…

Med det sagt så känns det bra med ny kostym. Man behöver byta lite då och då, som jag kommer till i en framtida manifestpost – en serie som för övrigt inte är bortglömd men fick vila över helgerna. Nu så…

Så. Ska jag säga det? Ja, det är så många som blir besvikna annars. Det här är en beta!

Då kör vi.

Have you read <em>Haunted Futures</em> yet? cover

Have you read Haunted Futures yet?

I’ve got a story in the science fiction/near future anthology Haunted Futures, together with the likes of Warren Ellis and Tricia Sullivan. Check it out!