Ny utgåva av Smashing WordPress: Beyond the Blog i april

Det är mycket WordPress-bokskrivande för mig nu, vilket är anledningen till att jag tystnat en aning. Det och lite annat, som bekant. Idag har dock varit en bra dag:

  • Smashing WordPress: Beyond the Blog ska översättas till portugisiska. Grymt kul tycker jag, boken är alltså på väg ut i Brasilien.
  • Smashing WordPress Themes: Making WordPress Beautiful släpps nästa vecka i USA, Kindle-versionen någon vecka senare, och sedan rullar den ut löpande i Europa.
  • Idag gick jag även ut med att Smashing WordPress: Beyond the Blog får en andra utgåva. 2nd Edition ska släppas i april, och manuset är nu (så gott som) lämnat. Jag vet inte om jag fick prata om det än, men äh – jag har avrått så många att avvakta med köp av boken den senaste månaden så det började bli löjligt.

Dessutom väntar jag fortfarande otåligt på WordPress 3.1 så att WPMWP äntligen kan ges ut. Och efter det? Jo, de närmaste månaderna är synnerligen intressanta för mig, med spännande projekt och nya uppdrag – samt en väldig massa skrivande. Som jag vill ha det.

👉 Want my newsletter? It's free! 💌

Have you read <em>Haunted Futures</em> yet? cover

Have you read Haunted Futures yet?

I’ve got a story in the science fiction/near future anthology Haunted Futures, together with the likes of Warren Ellis and Tricia Sullivan. Check it out!