Nu blir det skriva av!

stopwatch.jpgResten av veckan, och den kommande diton, blir det skriva skriva skriva för mig. Sista april juli (WTF?!) har jag lämning av min bok om WordPress, som jag skriva på engelska på uppdrag av ett förlag. Så ursäkta mig om det är lite tyst, och ja, jag återkommer förstås med mer information längre fram.

Som om det inte vore nog så påbörjar jag ett oerhört spännande projekt i augusti. Jag återkommer om det med om ett par veckor.

Så länge: prenumerera på uppdateringar så att du inte missar något, och läs in dig på bloggande på Börja Blogga.

Det var det. Nu pausar jag lite.

Have you read <em>Haunted Futures</em> yet? cover

Have you read Haunted Futures yet?

I’ve got a story in the science fiction/near future anthology Haunted Futures, together with the likes of Warren Ellis and Tricia Sullivan. Check it out!