Mer av mig (späckat schema-edition)

Det är tjockt just nu, av personliga och arbetsmässiga skäl, men nog finns det en del att läsa ändå. Håll tummarna för att jag hinner ikapp till slutet av veckan i alla fall.

Så länge kan ni kolla in konceptfokuserade designbloggen Wisdump, samt mer praktiskt lagda designbloggen Devlounge, vilka jag tog över det redaktionella ansvaret för den 1 november. De är på engelska, liksom egna nyss lanserade OrnTales.com – en blogg med noveller från fantasyvärlden Orn, av undertecknad. Den har även en än så länge rätt smal blogg. Jag har en lanseringspost på min engelska blogg, där innehållet även växer – rethord.com är som synes en systerblogg till tdh.se för övrigt. Slutligen, jag söker fortfarande svenska underhållningsbloggar, så bidra gärna med en länk eller tre.

👉 Want my newsletter? It's free! 💌

Have you read <em>Haunted Futures</em> yet? cover

Have you read Haunted Futures yet?

I’ve got a story in the science fiction/near future anthology Haunted Futures, together with the likes of Warren Ellis and Tricia Sullivan. Check it out!