Kväv den där entusiasmen, pojk!

Jag har gjort det igen. Fastnat framför datorn med ett projekt alltså. Det är på tok för lätt hänt, som ni kanske vet, men det var länge sedan nu. Inte för att jag inte haft något kul att jobba med, utan snarare för att jag haft disciplin. Man är ju inte 18 och eld och lågor över allt möjligt längre, om man säger så. Och när man är det gör man bäst att slå ned entusiasmen några snäpp, för annars blir det några helkvällar och sedan känner man sig sliten och utbränd.

Eller värre.

På plussidan så får man nog säga att projektet artar sig väl. Skall bli intressant att se om jag och min kompanjon kommer överens i tid för en lansering den här veckan. Inte riktigt på det sätt vi planerat från första början, vare sig budget eller tid räcker till, men det vore skönt att bara komma igång.

Nyfiken? Håll tummarna för att min kvällsgalenskap håller i sig.

Have you read <em>Haunted Futures</em> yet? cover

Have you read Haunted Futures yet?

I’ve got a story in the science fiction/near future anthology Haunted Futures, together with the likes of Warren Ellis and Tricia Sullivan. Check it out!