Joakim Bennet ny chefredaktör för Super Play

Det här är gamla nyheter, men mediablaskan Resumé gick ut med det idag. Sött. Man tycker att en tidning som Resumé, med aktiv webbsajt och allt det där, inte borde vara så långt efter svenska spelbloggosfären…

För övrigt kan det inte varit en så hemskt allvarlig slitning mellan Bennet och Hjemmet Mortensen, den blivande chefisen var ju bland Bjarnebys avhoppare och med att starta Reset Media. Han har inte fått äran att dyka upp på Super Plays hemsida ännu, för övrigt bland de fulaste i Spelsverige… Det skall hur som helst bli intressant att se hur Bennets Super Play skiljer sig från Tommy Rydlings – avgående chefredaktören blir frilansare.

Uppdaterat!

SvD har plockat upp, med en notis skriven av en FZ-skribent, det känns väl lite sådär med tanke på att FZ ägs av Hjemmet Mortensen? I och för sig inget som hymlas om i notisen, men ändå… Äh, bara jag som är gammal och gnällig kanske…?

Uppdaterat igen!

Via Asos hittar jag Aftonbladets spelbloggare, som tydligen var aktuella för att ta över Super Play. Vad gör en bloggare som erbjuds en prestigeplats han/hon inte vill ha? Bloggar om det förstås.

Kommer det dyka upp fler tillfrågade namn? Henrik Rudin kanske…?

👉 Want my newsletter? It's free! 💌

Have you read <em>Haunted Futures</em> yet? cover

Have you read Haunted Futures yet?

I’ve got a story in the science fiction/near future anthology Haunted Futures, together with the likes of Warren Ellis and Tricia Sullivan. Check it out!