Jag pratar WordPress i CAP&Design nummer 4, 2009

capwp.pngCAP&Design är en tidning jag uppenbarligen borde läsa mer. Senaste numret (nummer 4, 2009) har förvisso ett tema jag gillar – designa för WordPress – men visade sig vara en trevlig överraskning i övrigt med. Dessutom tryckt på skönt papper med trevlig layout, jag gillar.

Men nu var det just WordPress-delen som var lite extra intressant för mig. Förutom ett par sköna case studies på sajter som kör WordPress så finns det dessutom en artikel om själva systemet, där jag medverkar som intervjuobjekt. Naturligtvis pratar jag precis så varmt om WordPress som jag brukar, kryddat med en numera rätt så välanvänd oneliner:

– Det finns inte en redaktionell sajt i Sverige jag inte kan bygga i WordPress.

Jag står för den. Ge mig en budget, tidningssajter, så ska jag spara er licenspengar med open source. Jag vet att ni vill, vissa av er…

Säger en väldig massa annat också, det mesta aningen mindre kontroversiellt kanske, men inte desto mindre sant. Så se till att inhandla CAP&Design nummer 4, 2009. Det är ett bra köp.

Have you read <em>Haunted Futures</em> yet? cover

Have you read Haunted Futures yet?

I’ve got a story in the science fiction/near future anthology Haunted Futures, together with the likes of Warren Ellis and Tricia Sullivan. Check it out!