Idag skulle WordPress 3.1 ha släppts

Så blev det inte, föga förvånande skulle man kunna säga om man var elak. Det tänkte jag inte vara. Istället för skarpa 3.1 släpper man beta 2, vilket visar att man är på god väg att bli klar med 3.1. Eventuellt får vi en beta till, och sedan brukar det bli en release candidate eller två också. Det är med andra ord inte helt säkert att man klarar en lansering innan julhelgen, men det är säkerligen något man siktar på.

Jag har hållit på Webbpublicering med WordPress, eboken jag ska ge bort gratis, i väntan på att 3.1 ska komma ut. Med tanke på det tajta schemat innan jul och nyårshelgen så tvivlar jag på att den hinner layoutas i tid, såvida jag inte nöjer mig med beta-bilder rakt igenom. Det vill jag inte.

Hur löser man det? Jo, man gör en rå 1.0 som PDF och släpper när WordPress 3.1 finns ute. (Innan blir bara förvillande eftersom allt inte är likadant som i 3.0.)

Med andra ord, Webbpublicering med WordPress kommer när 3.1 är ute.

Som alltid, tack till sponsorerna som gör WPMWP möjlig och gratis:

Have you read <em>Haunted Futures</em> yet? cover

Have you read Haunted Futures yet?

I’ve got a story in the science fiction/near future anthology Haunted Futures, together with the likes of Warren Ellis and Tricia Sullivan. Check it out!