I flyttartagen, offline till den…?

Imorgon söndag flyttar jag, från hus på Österlen till lägenhet på västsidan. Det har sina fördelar klart, närmre till storstadsliv (nåja…) och mindre pendling för min kära fru, men en hel del nackdelar också. Som att det blir fasligt långt till golfbanan, att inte kunna ta en kall öl i trädgården och sådana saker. Vi får se hur det går.

Om allt går som det skall och alla håller vad de lovar så är jag up and running igen på måndag. Det låter ju klart godkänt, men jag är lagom skeptisk – så fort det är telefon och/eller bredband inblandat så brukar allting gå åt pipan. Vi får se. Jag är i alla fall borta till måndag eftermiddag någon gång i nästa vecka. Håll tummarna!

Have you read <em>Haunted Futures</em> yet? cover

Have you read Haunted Futures yet?

I’ve got a story in the science fiction/near future anthology Haunted Futures, together with the likes of Warren Ellis and Tricia Sullivan. Check it out!