Hjälp mig nå 2000 followers, få ett WordPress-tema

Jag vill utöka konversationen på Twitter, så därför skriker jag ut följande: när jag (@tdhse) når 2000 followers på Twitter så ger jag bort ett WordPress-tema!

Har du WordPress-intresserade läsare, vänner, followers eller stalkers? Då kan du göra en gärning för mig (tack) och WordPress-communityn och hjälpa mig nå 2000 followers, vilket resulterar i ett helt nytt, helt gratis GPL:at WordPress-tema. Ransom-modellen för webb 2.0 kan man säga.

Jag vet att det här är lite lagom osmakligt fiskande, men mina intentioner är goda. Merparten som kommer bry sig om det här är nämligen WP-junkies som jag själv, och de kommer (förhoppningsvis) försöka sprida det här till likasinnade. Det betyder att jag når fler WordPress-intresserade personer, vilket är min målsättning.

Nu stannar det förstås inte där. Jag twittrar inte bara om WordPress (även om det är mycket sådant i och med WordCamp och #wpbar – bland annat) – även annat åker in på radarn. Så om du raggar followers åt mig (igen, tack) så uppmana dem för all del att läsa vad jag faktiskt skriver – det blir roligast för alla inblandade då.

Spelar det någon roll om man har 2000 followers? Så klart inte, det är inte hur många som (eventuellt) lyssnar, utan vilka som faktiskt gör det. Kom ihåg det.

Så följ @tdhse om du inte redan gör det, och uppmana andra att göra detsamma om du vill att jag ska släppa ett helt nytt WordPress-tema alldeles gratis.

Have you read <em>Haunted Futures</em> yet? cover

Have you read Haunted Futures yet?

I’ve got a story in the science fiction/near future anthology Haunted Futures, together with the likes of Warren Ellis and Tricia Sullivan. Check it out!