Här är omslaget till Webbpublicering med WordPress 5.0

Om du prenumererar på mitt (svenska) nyhetsbrev om WordPress, WPSE, så vet du redan att det blir en helt ny utgåva av min bok Webbpublicering med WordPress. Den första utgåvan kom 2012, och har stått sig hyfsat väl i alla fall. Men i dag, med WordPress 5.0 och den nya innehållsredigeraren (även känd som Gutenberg), så är det väldigt mycket som är nytt och skrämmande för användarna.

Med andra ord så blir det en Webbpublicering med WordPress 5.0! ?

Precis som tidigare så kommer eboken att erbjudas för gratis nedladdning, tack vare vänliga sponsorer (se nedan). Nytt är däremot att det blir en tryckt version också.

Mer om allt detta senare. Nedan ser du omslaget till Webbpublicering med WordPress 5.0. Vill du veta mer om boken så skriv upp dig på e-postlistan – det är gratis och garanterat spamfritt.

Så här ser omslaget ut

Ett stort tack till sponsorerna, för närvarande (i alfabetisk ordning): Angry Creative, Divide & Conquer, Glesys, IIS, KrokedilMalmö Yrkeshögskola. ?

Have you read <em>Haunted Futures</em> yet? cover

Have you read Haunted Futures yet?

I’ve got a story in the science fiction/near future anthology Haunted Futures, together with the likes of Warren Ellis and Tricia Sullivan. Check it out!