Fokus om molnet

Fredrik Wass har skrivit ett bitigt reportage med hela fyra tillhörande artiklar åt tidningen Fokus. Det finns i senaste numret (med “Internet och jag” på omslaget), samt gratis på nätet. Började läsa det senare, men jag är ledsen Fredrik – jag pallar helt enkelt inte. För mycket, för långt, för många ord.

För nätet då, alltså. Och egentligen inte. Men jag börjar bli gammal så jag följer Fredriks uppmaning och köper tidningen istället.

Vad du väljer spelar inte så stor roll, men om du är nyfiken på molnet så bör du sannerligen ta en titt på det här, gärna via Fredriks inlägg på Bisonblog, som länkar ihop allt på ett trevligt vis.

Have you read <em>Haunted Futures</em> yet? cover

Have you read Haunted Futures yet?

I’ve got a story in the science fiction/near future anthology Haunted Futures, together with the likes of Warren Ellis and Tricia Sullivan. Check it out!