Fler är missnöjda med 3, men för mig fungerar det

Ni kanske minns att jag inte var så där hemskt lycklig över mobiloperatören 3? Då minns ni kanske också att 3 faktiskt fixade mitt problem, och jag nu är klart nöjd med såväl service som täckning.

Alla är inte så lyckliga. Ulrikachu måste 50-60 meter från gården efter att ha bytt från Comviq till 3, bara för att få täckning. Fast 3 tydligen skall fungera i hennes region.

Jag har ringt och tjafsat med 3 och den tjejens fina argument var: Vi garanterar bara full täckning UTOMHUS. Väggarna i husen gör täckningen dåligt. Blame it on betongväggarna! Mitt följdfråga var då: Men då kanske jag borde flytta ut på gården? Om husväggarna gör att jag inte kan ringa så borde jag kanske sätta upp ett tält på gården?

Det skall bli intressant att se om hennes bloggpost ger samma resultat som min?

Have you read <em>Haunted Futures</em> yet? cover

Have you read Haunted Futures yet?

I’ve got a story in the science fiction/near future anthology Haunted Futures, together with the likes of Warren Ellis and Tricia Sullivan. Check it out!