DHL hade någonting till mig idag

I sjätte timmen kom det något från DHL, imorgon bär det nämligen ut på äventyr och då hade jag missat det här totalt. För visst hade DHL någonting till mig.

Vad kan det vara tro? Bara ett sätt att ta reda på det, inte sant? Jag gjorde vad alla hade gjort i mitt ställe, jag ringde och frågade.

Inget svar.

Så jag öppnade istället…

Där är den, min bok. Smashing WordPress: Beyond the Blog finns sedan i fredags att köpa i USA, och når Europa om ett par veckor (därav slut/bevaka-status på nätbokhandlarna här), lite beroende på varifrån du beställer. Och nej, fråga mig inte var det går snabbast, jag har ingen aning.

Det kändes för övrigt helt rätt att fotografera boken på min skrivmaskin. Det är trots allt på denna som jag hamrat ut de dryga 300 sidorna om WordPress och vad du kan göra med plattformen. Bortom bloggen då.

Köpsugen? Besök Adlibris eller Bokus vetja!

👉 Want my newsletter? It's free! 💌

Have you read <em>Haunted Futures</em> yet? cover

Have you read Haunted Futures yet?

I’ve got a story in the science fiction/near future anthology Haunted Futures, together with the likes of Warren Ellis and Tricia Sullivan. Check it out!