Det här tempot var inte meningen…

Konstaterar att jag hållit ett ganska högt tempo med ett flertal bloggposter per dag. Det var inte riktigt meningen, tanken var att det skulle vara max en, två ifall jag hade en pågående artikelserie (som Den Stora Sajtförsäljningen 2007 eller kommande Börja blogga) – och kan en kortis extra då och då om det hände stora saker.

Nu har det istället blivit dagar med fler än fem poster, vilket betyder att förstasidan – som i skrivande stund bara har just så många platser – byts ut totalt på en dag. Det är inte bra. Samtidigt vill jag inte sakta ned, det är förvånansvärt kul och givande att blogga på svenska, och med tanke på just artikelserierna och idéer som formligen poppar upp för tdh.se hela tiden så får jag nog omvärdera istället för att lägga band på mig själv.

Jag förlänger betan litegrann. Det är trist att behöva göra eftersom jag har en nästan komplett version uppe på en av mina testbloggar, men samtidigt så har behoven förändrats och jag vore ju en komplett idiot om jag inte följde mina egna råd och riktlinjer för material och dess exponering, inte sant? Ja, det är bland annat sådant som Börja blogga-serien kommer behandla.

Nyfikna kollar betasidan. Den är uppdaterad med fler saker att göra för stackars mig. Det är hårt att vara bloggare…

Have you read <em>Haunted Futures</em> yet? cover

Have you read Haunted Futures yet?

I’ve got a story in the science fiction/near future anthology Haunted Futures, together with the likes of Warren Ellis and Tricia Sullivan. Check it out!