Det bubblar i Pakten-lägret

Det händer en hel del i Pakten-lägret just nu. Flera bloggar går på sparlåga i väntan på detta. Jag tror inte jag kan säga något mer förrän till helgen tidigast, men förhoppningsvis är utvecklingen desto mer intressant. Bäst av allt är att det inte bara berör Pakten i förlängningen, utan mer är på gång, eller vad man skall säga.

Det här är lite dubbla stolar, måste jag säga. Å ena sidan vill jag blogga om vad som händer, transparens och allt det där ni vet, men samtidigt kan jag inte säga mer i nuläget.

Bättre att knipa käft kanske? Ja, troligen, men det är inte min grej som ni vet.

Have you read <em>Haunted Futures</em> yet? cover

Have you read Haunted Futures yet?

I’ve got a story in the science fiction/near future anthology Haunted Futures, together with the likes of Warren Ellis and Tricia Sullivan. Check it out!