Därför vägrar jag SIS-Index Twitter-index

SIS-Index är Kiaindex-alternativet som är gratis och tilltalande. Nikke har skrivit bra om det tidigare, jag gillar det verkligen så därför tar det lite emot att säga nej till Twitter-index. Egentligen är Twitter-index bara en enkel lista, men alla gillar ju listor och så även jag vilket gör att jag spontant vill vara med. Men nej, jag vägrar Twitter-index tills vidare, av den enkla anledningen att jag måste twittra det här för att vara med:

Jag har nu lagt till mig på SIS-Index “Twitter-index”: http://bit.ly/aMUWrM

Påtvingat material är helt enkelt ett stort fett nej i min bok, det är inte svårare än så. Förhoppningsvis blir det ändring på det här i framtiden.

Have you read <em>Haunted Futures</em> yet? cover

Have you read Haunted Futures yet?

I’ve got a story in the science fiction/near future anthology Haunted Futures, together with the likes of Warren Ellis and Tricia Sullivan. Check it out!