Dagens Industri lanserar ny design, sägs det

Nya di.seJag läser mig till att Dagens Industri har en nydesignad sajt. Själv kan jag knappt se någon skillnad, men det beror delvis på att jag sällan besöker di.se. Den använder nämligen ramar (frames alltså) för att hålla kvar den annonsdominerade toppen, något jag tycker är gräsligt genomfört.

Tänka sig, “nya” di.se ser nästan likadan ut, och använder fortfarande ramar?! Usch. På di.se läser jag däremot om det “varma mottagandet”. Minsann… Jag betvivlar starkt att någon av mina läsare skulle hålla med om det. Eller vad tycker du?

Have you read <em>Haunted Futures</em> yet? cover

Have you read Haunted Futures yet?

I’ve got a story in the science fiction/near future anthology Haunted Futures, together with the likes of Warren Ellis and Tricia Sullivan. Check it out!