Boka den 23-24 oktober, då är det WordCamp i Stockholm

Mina damer och herrar, boka lördagen och söndagen den 23-24 oktober, med en extra liten prick på fredagen den 22 med. Då är det nämligen WordCamp i Stockholm!

Vi öppnar på förmiddagen lördagen den 23 oktober, och kör hela dagen och hela natten, för att stänga portarna på eftermiddagen den 24 oktober. Sova kan du så klart göra om du vill, men det är valfritt.

Var? På Nacka Factory, där vi har helt absurt mycket plats för möten och samtal, flera scener, samt matplatser och liknande. Det kommer bli grymt, bilder på lokalen kommer och idéer diskuterades på SSWC, där hela spektaklet också utannonserades. För några timmar sedan när du läser det här skulle jag tro.

Det kommer bli grymt! Officiell webbplats, information om biljetter, sponsorer och annat kommer under de närmaste veckorna. Följ Facebook-sidan så länge!

Alla vi som jobbar med WordCamp i Stockholm är oerhört peppade. Vi har en bra grund att stå på, och med tanke på hur fantastiskt WordPresssverige är så är jag övertygad om att vi tillsammans kommer bygga och forma världens bästa WordCamp!

Man kan inte sikta lägre än så.

Have you read <em>Haunted Futures</em> yet? cover

Have you read Haunted Futures yet?

I’ve got a story in the science fiction/near future anthology Haunted Futures, together with the likes of Warren Ellis and Tricia Sullivan. Check it out!