Bloggvila i ett par dagar – åter på torsdag

Mina damer och herrar, jag har inte riktigt tid med er just nu. Lämningar av stora projekt (och några små, mindre tunga saker), en cupmatch i golf och dödslinje för Nolltvå stundar. Jag är tillbaka i vanlig form på torsdag eller så. Så länge rekommenderar jag följande bloggläsning för er som inte är tokigt trogna:

Dessutom stundar en ny utlottning i gratisprylartävlingen, så kolla in den sidan och kasta dig in i diskussionerna!

Vi syns på torsdag eller så. Kanske tidigare om allt klaffar. Jag har som bekant svårt att hålla mig borta…

Have you read <em>Haunted Futures</em> yet? cover

Have you read Haunted Futures yet?

I’ve got a story in the science fiction/near future anthology Haunted Futures, together with the likes of Warren Ellis and Tricia Sullivan. Check it out!