Andra utgåvan av Smashing WordPress: Beyond the Blog lämnad till förlaget

För en liten stund sedan skickade jag in den sista filen till Smashing WordPress: Beyond the Blog, 2nd Edition. Boken utkommer i april (säger förlaget) och är uppdaterad till WordPress 3.1. Det känns oerhört skönt att ha skickat in den här, author review-processen (där redaktörer plockar sönder din älskling och ifrågasätter allt) har varit pressad och onödigt påfrestande på grund av sjukdom.

Men nu är det klart!

Som vanligt skriver jag mer om det här på TDH.me, en mer naturlig punkt för mitt engelskspråkiga skrivande. Vill du hålla dig a jour med dylikt rekommenderar jag även Facebook-sidan, samt mitt engelska Twitter-konto @tdhedengren.

Jag unnar mig en helgs ledighet innan det är dags att börja prata om oerhört spännande projekt och uppdrag, samt inte minst slutföra omstarten på TDH.me och rulla ut det nya upplägget här på TDH.se med. Några timmars småfixar och catching up, sedan ledighet.

Februari blir en grym månad.

PS. Du har väl inte missat att min andra WordPress-bok, Smashing WordPress Themes: Making WordPress Beautiful finns ute nu? Amazon i USA har den, svenska bokhandlare bör få den inom kort så det kan vara en idé att vänta med köp tills dess, om du inte är oerhört WP-sugen förstås.

Have you read <em>Haunted Futures</em> yet? cover

Have you read Haunted Futures yet?

I’ve got a story in the science fiction/near future anthology Haunted Futures, together with the likes of Warren Ellis and Tricia Sullivan. Check it out!