Allt om iPhone #7 blev mitt sista nummer

Jag har, på uppdrag av förlaget IDG, varit redaktör för MacWorld-spinoffen Allt om iPhone sedan #2. Detta nummer, det första som var helt svenskproducerat (alla nästföljande är det med), kom ut tidig vår förra året (2010 alltså) och var tänkt att vara något av en manual.

För några veckor sedan nådde Allt om iPhone #7 butikerna, och det är det sista med mig som redaktör. Att producera de här typen av tidning har varit utmanande, slitsamt och kul. Vart den ska ta vägen nu vet jag inte, men chefredaktör Leijon har säkert stora planer.

Nedan återfinns ett galleri med alla omslag på Allt om iPhone-nummer jag redaktörat, mest för att spara till eftervärlden. Vill du läsa mina tankar kring Apple, iPhone, iPad, Mac, och allt däromkring så är det numera Mapple som gäller.

Have you read <em>Haunted Futures</em> yet? cover

Have you read Haunted Futures yet?

I’ve got a story in the science fiction/near future anthology Haunted Futures, together with the likes of Warren Ellis and Tricia Sullivan. Check it out!