Age of Conan lockar, spel-PC på ingång?

Age of Conan är det första onlinespelet på mycket länge som jag varit intresserad av. Det är faktiskt så illa att jag överväger att inhandla en spel-PC, en laptop troligen. Visst, inte idealt att spela på, men poängen är att ta spelplatsen från skrivbordet – där jobbar jag. Samtidigt vill jag kunna använda mina skärmar när jag känner för det, så laptopens skärmstorlek är sekundär.

MacBook Air går av många skäl bort. Den är för neoyuppies.

Kolla nya Age of Conan-sajten, med tre riktigt bra konceptfilmer för onlinekonceptet, samt trailers och skärmdumpar förstås. Jag är imponerad.

Är Age of Conan det som gjorde att jag fastnade för Oblivion, men online? Jag hoppas det. Finns blott chansen så blir det till att köpa en spel-PC.

120+ timmar Oblivion säger väl allt?

Have you read <em>Haunted Futures</em> yet? cover

Have you read Haunted Futures yet?

I’ve got a story in the science fiction/near future anthology Haunted Futures, together with the likes of Warren Ellis and Tricia Sullivan. Check it out!