24HBC slänger in handduken, Hackaway gör entré

Ted Valentin grundade 24 Hour Business Camp, eller 24HBC som det oftast kallas, och undertecknad har varit på dem alla. Det blir dessvärre inga fler, men därmed inte sagt att vi behöver hänga läpp – Hackaway ersätter nämligen tillställningen. Jag låter Ted förklara själv:

Hackaway är en serie hackathons där den gemensamma nämnaren är att inget Hackaway är det andra likt. Framför allt sker varje hackathon på en ny och i förväg hemlig plats, vilket gör att varje Hackaway har potentialen att blir ett ganska unikt litet äventyr.

Den första upplagan fokuserar på att hacka nyheterna och går av stapeln den 11-13 april, på en okänd plats. Schibsted följer med, föga förvånande med tanke på att de står bakom nyhetstjänsten Omni (men Aftonbladet och Politism är också representerade).

Vad det kostar? Det är gratis, men platserna är begränsade, så pitcha dig själv/ditt team och hoppas på det bästa vetja!

Den här gången missar jag dessvärre Hackaway, men hoppas kunna medverka i framtiden. Kul initiativ, det är föga förvånande att det kommer från Ted, som ju nyligen även öppnade Knackeriet. Där sitter för övrigt Teds vapendragare för Hackaway, Martina Elm och Jonny Strömberg, om någon känner för att dra igång en konspirationsteori eller så.

👉 Want my newsletter? It's free! 💌

Have you read <em>Haunted Futures</em> yet? cover

Have you read Haunted Futures yet?

I’ve got a story in the science fiction/near future anthology Haunted Futures, together with the likes of Warren Ellis and Tricia Sullivan. Check it out!