Jag har gjort en mindre justering här för bilderna på mobila ”mellanenheter”. Berätta gärna om något gick sönder för dig.

Som synes har TDH.se fått ny design, responsiv och allt. Det är en del kvar att göra, men klicka gärna runt och tyck till i kommentarerna vetja!

Nyfiken på nya temat? Jag skriver lite om bakgrunden till det på TDH.me, samma gäller här kan man säga.

Ursäkta röran, det kommer nog ta några dagar att få ordentlig ordning på det här. Jag har en väldig massa utdaterat innehåll att ta ställning till, och gott om saker som jag tänkt publicera men inte riktigt kommit fram till hur. Mer snart.

Nyfiken på hur TDH.se kommer se ut senare i veckan? Svaret återfinns på TDH.me.

Andra utgåvan av Smashing WordPress: Beyond the Blog lämnad till förlaget

För en liten stund sedan skickade jag in den sista filen till Smashing WordPress: Beyond the Blog, 2nd Edition. Boken utkommer i april (säger förlaget) och är uppdaterad till WordPress 3.1. Det känns oerhört skönt att ha skickat in den här, author review-processen (där redaktörer plockar sönder din älskling och ifrågasätter allt) har varit pressad och onödigt påfrestande på grund av sjukdom.

Men nu är det klart!

Som vanligt skriver jag mer om det här på TDH.me, en mer naturlig punkt för mitt engelskspråkiga skrivande. Vill du hålla dig a jour med dylikt rekommenderar jag även Facebook-sidan, samt mitt engelska Twitter-konto @tdhedengren. Läs vidare →

Om du är nyfiken på framtiden för TDH.se, alltså vad som kommer om någon vecka eller två, så kikar du med fördel på TDH.me, min engelska blogg. Inte klart på något vis, men en fingervisning i alla fall.

Helgprojekt: TDH.se 5.0

Är det verkligen dags för version 5.0 av TDH.se? Ja, jag tror faktiskt det…

  • 1.0 var en testblogg som rullade vidare fast det inte var meningen.
  • 2.0 var ett hack av ett annat tema, med Casablanca-öl i sidhuvudet.
  • 3.0 var en ljus historia med krumelurer kring en ”handritad” logotype.
  • 4.0 är sidan du tittar på just nu.

Det betyder att omstarten och upptrappningen – ni har redan fått en försmak av det i uppdateringstempot här – blir version 5.0. Naturligtvis kommer jag bygga den på nya Notes Blog, för blogg är skiten.

Och loggan här bredvid? Det är bara ett utkast, men nog var det väl på tiden att det blev en dedikerad TDH-logga som jag kan tapetsera nätet med, inte sant?

Så, det ett ypperligt helgprojekt. Frågan är bara vilken helg, säkerligen när vi alla minst anar det…