Tackling Tumblr ute nu

Min bok om bloggplattformen och tillika sociala nätverket Tumblr finns nu att köpa från bra bokhandlar världen över. Eller i USA och Europa i alla fall. Boken heter Tackling Tumblr och jag har skrivit om den tidigare.

Vill du handla från Amazon (och ge mig lite kickback) så finns länkar på TDH.me. Här i Sverige tycker jag att ni ska köpa boken där den är billigast och mest tillgänglig, men länkarna nedan ger mig någon liten krona i provision:

Den första (?) recensionen är för övrigt ute nu med, hos ZDNet UK.

Så här ser Tackling Tumblr ut

I slutet av juli släpps Tackling Tumblr i USA, och några veckor senare bör boken dyka upp i Europa. Omslaget ser ut så här:

Tackling Tumblr

Om du är nyfiken på vad Tackling Tumblr – som självfallet handlar om populära publiceringsplattformen Tumblr – innehåller finns det mer information på bokens sida på TDH.me. På engelska, precis som boken är, förstås.

Men se där, en boklansering som blir tidigarelagd – den var ny! Min bok Tackling Tumblr dyker upp i Europa redan i augusti, och inte i september som tidigare var sagt. Mer här.

Nästa bok är nu officiellt utannonserad. Hela köret kan läsas på TDH.me för dig som är nyfiken. Och nej, det är inte WordPress den här gången!