Projekt P: Sverige Redux

Nytt rekord i obskyra titlar månne? Det är i alla fall en målsättning… Nä, allvarligt talat så har jag (nästan) bestämt mig för att gå vidare med något som jag, tills vidare, kallar för Projekt P. Och självfallet skall det bloggas, vad vore det här annars?

Som flera av er redan vet så har jag femtioelva koncept för diverse projekt, satsningar och idiotier. Vissa är rätt så väntade, andra lite mer out there. En sak som varit lite oklar är hur mycket av min tid som skall läggas på svenska projekt, som bekant har jag nästlat in mig rejält med diverse internationella företag och VC-typer, vilket ger lite större svängrum samt inte minst klart maffigare potential. Med det följer förstås mer konkurrens också, men det kan jag ta…

För Projekt P har jag i alla fall bestämt mig för att köra Sverige. Det var tänkt för den svenska marknaden från början, och jag har bra kontakter här. Förarbetet är påbörjat, sedan får vi se. Klickar det så tar jag det vidare till nästa fas, blir det för stelbent och krångligt så islägger eller skrotar jag projektet.

Och nej, det har inte med spel att göra.

Så var den bollen officiellt ute i luften, fastän den är luddig, dimmig och svårtydd. Jag återkommer säkerligen i ärendet…

 • Salazar

  Spännande. Och luddigt var oret! :D

 • Salazar

  Spännande. Och luddigt var oret! :D

 • Salazar

  orDet skulle det förstås vara. *blush*

  :D

 • Salazar

  orDet skulle det förstås vara. *blush*

  :D

 • Magnus Alm

  Extremt luddigt, men kul. VC är förstås inte fel. Good for you!

 • Magnus Alm

  Extremt luddigt, men kul. VC är förstås inte fel. Good for you!

 • http://www.tdh.se/ TDH

  VC-stödet är dock enbart för internationella projekt, så genom att spika det här till Sverige så blir det ur egen ficka… Eller blir det? Jag har vänner här med. ;)

 • http://www.tdh.se TDH

  VC-stödet är dock enbart för internationella projekt, så genom att spika det här till Sverige så blir det ur egen ficka… Eller blir det? Jag har vänner här med. ;)